Met deze handige truc kun je fietsen in een rokje


Een fietstocht in een rokje kan wat ongemakkelijk zijn. Zittend op de punt van je zadel, handen op je benen, knieën naar je toe, alles zodat de wind er maar niet onder kan kruipen als er net een tegenligger aan komt.

De oplossing blijkt verrassend simpel. Het enige wat je nodig hebt zijn een muntje en een elastiekje.
De oplossing is namelijk heel simpel.. je maakt van je rok een broek, waardoor je niet het probleem hebt dat iemand tussen je benen staart als je op de fiets zit. Alsof het namelijk nog niet vervelend genoeg is dat je je onderbroek ziet als je fietst, gaan mannen er ook nog even naar kijken. Fijn!

Het is gewoon héél vervelend en je blijft daardoor continue je rokje omlaag trekken, of in ieder geval een oplossing er naar te zoeken. Meestal fiets je dan maar met een hand tussen je benen, zodat ze in elk geval niet meer tussen je benen hoeven te kijken, maar slechts alleen naar je mooie benen. Maar als je nou echt van die kijkende mannen af wil en niet meer schaamtelijk de fiets op wil stappen wanneer je een rokje draagt, pak je gewoon een muntje en een haarelastiekje. Dat is het enige dat je nodig hebt voor dit probleem! En het is ook nog eens in een paar seconde gefixed.

De dame achter dit idee is Johanna Holtan en laat in haar filmpje 'Penny in yo pants' op You tube zien hoe het moet samen met een paar vriendinnen. Zo handig!